Samengaan met de maan

0
413

PAPENDRECHT – Zonder het licht van de zon, is de maan voor ons niet zichtbaar. De invloeden die de maan op ons heeft zien we ook alleen als we daar ons eigen licht over laten schijnen. Als we leren leven in het ritme van de maan kunnen we merken dat veel dingen opeens in een ander licht komen te staan.

Het maakt ons bewuster en leert ons ten volle te leven in plaats van geleefd te worden. Tijdens deze workshop leer je wat de maan je kan brengen, als je leeft in het ritme dat zij aangeeft. Als je afstemt op haar energie, en die energie op de juiste manier inzet in jouw leven kun je er veel voordeel uit halen. Sommige dagen zijn gunstig om grote stappen te zetten, anderen absoluut niet, sommige dagen verloopt alle communicatie soepel, andere dagen juist stroef…..enz.

Woensdag 28 september 2022
1 workshop van 2 uur aanvangstijd 20:00
Prijs: € 37,50
Mw. M. (Mariska) de Vries
20:00 – 22:00 uur
Locatie: VU-gebouw De Springplank

Meer informatie is hier te vinden.