Vrijwilligerspunt Papendrecht

0
377

PAPENDRECHT – Puur Papendrecht is het digitale buurtplatform van Papendrecht. Alles wat in de buurt gebeurt, is op deze site te vinden. Van hulpvraag en hulpaanbod tot nieuwtjes, gemeentenieuws, maatschappelijke instellingen en nog veel meer.

Vrijwilligersvacatures
Ook de vrijwilligersvacatures vind je hier. Wil je vrijwilligerswerk doen of werk je bij een organisatie waar men juist op zoek is naar vrijwilligers? Kijk dan op PuurPapendrecht.nl.

Heb je hulp nodig bij het maken van een opvallende vrijwilligersvacature of het plaatsen van jouw vacature op PuurPapendrecht.nl? Of wil je weten waar jouw talent voor vrijwilligerswerk precies ligt, neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt, wij helpen je verder!
T. 078 6154741
E. vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl