De nieuwste RegioTip van Wij Houden Het Hollands is Henk Damen

0
433

PAPENDRDECHT – Het wekelijkse programma Wij Houden Het Hollands presenteert zijn nieuwste RegioTip. Het is Henk Damen met zijn nieuwe nummer ‘Jij hebt alles’.

Henk Damen, geboren 15 augustus 1980 in ‘s-Hertogenbosch, heeft een aantal jaren geleden op een ouderwetse manier bij zijn platenmaatschappij een langdurig contract afgedwongen, doordat hij “live” ging zingen voor de A&R mensen van het destijds beroemde Nederlandse label Dino Music, die onmiddellijk onder de indruk waren van zijn talenten en zijn unieke stemgeluid. Henk was daarvoor nog profvoetballer bij FC Den Bosch.

Wij Houden Het Hollands wordt uitgezonden op zondag van 12 tot 14 uur via meerdere lokale omroepen in onze regio: Papendrecht FM (105.0MHz.), MerweRadio (105.4MHz.), ATOS Radio ((106.1MHz.) en Radio Ridderkerk (105.7MHz.). In de vakantie is dit een non-stop uitzending.