Politie Dordrecht ramt slingerende auto op A16

0
606
Foto: Politie Dordrecht

REGIO – De politie heeft donderdag op de A16 bij Dordrecht een auto geramd en tot stilstand gebracht tegen een vangrail. De man reed al een tijdje slingerend over meerdere rijbanen en raakte ook de vangrail. Daarop besloot de politie die er inmiddels ook reed in te grijpen. Ze reden de auto klem en ramden hem tegen de vangrail.

Andere automobilisten op de weg vormden een lijn om de gecrashte auto waardoor deze vrij kwam te staan van het doorgaande verkeer. De agenten haalden direct de sleutel uit het voertuig en trokken de man eruit. Hij keek volgens hen wazig uit zijn ogen. Na controle in een ambulance bleek dat er sprake was van een medische oorzaak. De man had geen alcohol of drugs tot zich genomen.

Dit artikel is afkomstig van onze mediapartner Rijnmond.