Opnieuw zwaar scooterongeluk op Edisonweg in Alblasserdam

0
585

ALBLASSERDAM – Op de Edisonweg in Alblasserdam is woensdagmiddag een scooterrijder zwaargewond geraakt bij een aanrijding. Het ongeluk gebeurde op hetzelfde kruispunt waar in mei van dit jaar twee jonge vrouwen werden doodgereden.

De scooterrijder werd aangereden door een busje. Het gaat om een 50-jarige man uit Sliedrecht. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, na het ongeval is de man in ieder geval even ‘bij bewustzijn geweest’, zegt een politiewoordvoerder. De politie heeft nog geen idee wat er precies is gebeurd. Er wordt onderzoek gedaan. De Edisonweg richting Alblasserdam is afgesloten voor verkeer, automobilisten moeten omrijden.

Eerder dit jaar werden er twee jonge vrouwen van 18 en 19 doodgereden op de Edisonweg. Dat gebeurde op precies dezelfde kruising, bevestigt de politie. De vrouw van 19 overleed ter plekke, het andere slachtoffer raakte zwaargewond en overleed enkele dagen later.

Dit verhaal is afkomstig van onze mediapartner Rijnmond.