Concert in Dordtse Trinitatiskapel op Monumentendag

0
265
Foto: aangeleverd

DORDRECHT – Op zaterdag 10 september (Monumentendag) om 15:30 uuur geeft het duo “Familiar with Music”, bestaande uit broer en zus Jeanette Jelier-den Hoedt (fluit) en Johan den Hoedt (orgel) een concert in de Trinitatiskapel te Dordrecht. De musici hebben voor deze gelegenheid een afwisselend programma samengesteld met werken van Bach, Knecht, Rheinberger, Dienel, Pärt, Wammes en Boerema. Verder zal er een improvisatie van Johan te horen zijn.

Na afloop is er gelegenheid om nog wat na te praten, een drankje te nuttigen en een kijkje te nemen bij de cd-tafel.
De entree is vrij, maar omdat er natuurlijk wel kosten verbonden zijn aan dit concert, wordt aan de uitgang wel uw financiële ondersteuning gevraagd middels een collecte.

De kerk bevindt zich aan de Vriesestraat 22 in Dordrecht.