Papendrecht JO10-1 2e bij Jens Toornstra-toernooi

0
373
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Papendrecht JO10-1 nam tijdens het laatste weekend van augustus deel aan het Jens Toornstra-toernooi dat plaatsvond op sportpark De Bijlen in Alphen aan den Rijn. Tijdens de poulefase werd begonnen met een 1-1 gelijkspel. Dat was ook de eindstand tijdens de derde wedstrijd. Zowel de tweede als de vierde wedstrijd werd overtuigend gewonnen met respectievelijk 4-2 en 6-1. Hierdoor werden de Papendrechters eerste in hun poule. Dit betekende dat ze tegen de winnaars van de andere poule de finale moesten spelen om de toernooiwinst.

De finale was bijzonder spannend en eindigde in 1-1. Dus was het tijd voor penalty’s. Bij de strafschoppennemers stond het zweet in de handen. Na de bloedstollende penaltyserie stond het nog steeds gelijk en dus werd overgegaan op het sudden-death-systeem. Helaas ging die verloren, waardoor Papendrecht JO10-2 als tweede eindigde bij het toernooi.

Hiermee kwam de toernooidag ten einde, waarop de mannen van trainers Mohammed en Ronald met grote tevredenheid kunnen terugkijken.