‘Sterk Portret’ Papendrecht

0
406

PAPENDRECHT – Op 1 oktober 2022 van 11.00 tot 16.00 uur op locatie De Spil (Stellingmolen 184) staat een team van fotografen, visagisten en een kapster klaar om deelnemers aan Sterk Portret Papendrecht een geweldige dag te geven, wat ook nog eens een hele mooie portretfoto oplevert.

Sterk Portret Papendrecht is onderdeel van het internationale project ‘Help-portrait’. Dit wordt in 67 landen georganiseerd, op meer dan 2000 plaatsen en nu ook in Papendrecht. Het idee erachter is dat iedereen een mooie portretfoto verdient want dat geeft zelfvertrouwen en maakt mensen trots. De dag is bedoeld voor mensen die het minder breed hebben. Een team van enthousiaste en ervaren vrijwilligers zet hun tijd in om inwoners van Papendrecht gratis een mooi portret te geven.

Ken of ben jij iemand die ook een portretfoto verdient? Meld je dan aan bij Sterk Papendrecht via info@sterkpapendrecht.nl of bel 078 – 615 47 41.