Zaterdag 3 september: Wereld(s)feest

0
471

PAPENDRECHT – We hebben er een paar jaartjes op moeten wachten, maar eindelijk is er zaterdag 3 september tussen 16:00 en ca. 22:30 uur weer een Wereldfeest in het Vijverpark in Papendrecht.

Culinair genot
Bewoners van 12 uiteenlopende nationaliteiten nemen je mee op een culinaire wereldreis en verkopen met liefde gemaakte gerechtjes uit hun land van herkomst.

Muziek- en danspodium
Daarnaast zijn er continu muzikale optredens afgewisseld met dans, ook uit alle uithoeken van de wereld. Soms om al kijkend en luisterend van te genieten, soms zó opzwepend dat blijven zitten gewoon onmogelijk is!

Opening
De opening om 16:00 uur is niet te missen. Een muzikale wandeling met de Caribische brassband SKVR doet het park én de wijde omgeving schudden op zijn grondvesten. Om 17:00 uur verrichten de wethouders Jaco van Erk en Sophia de Keizer de officiële opening.

Iedereen met een goed humeur is welkom. De toegang is gratis, de gerechten kun je tegen een klein prijsje kopen.

Als je geen brievenbussticker hebt, heb je enkele weken geleden de flyer in je brievenbus gehad. Je vindt het complete programma en de laatste nieuwtjes ook op https://www.facebook.com/wereldfeestpapendrecht.