Andere film voor Buitenbios op de Markt

0
463
Foto: Paramount Pictures

PAPENDRECHT – De film die zal worden vertoond tijdens de Buitenbios op de Markt op 10 september, is gewijzigd. ‘Top Gun Maverick’ doet het nog te goed in de bioscoop en kan daarom niet op het openluchtscherm.

Er is wel een actiefilm voor in de plaats gekomen, namelijk ‘The Lost City’ met Sandra Bullock en Channing Tatum. Bullock speelt Loretta Sage, een beroemde romanschrijfster, die samen met het omslagmodel van haar nieuwe boek op tour is om dit te promoten. Tijdens deze tour worden de twee echter ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem kan leiden naar een oude schat uit haar laatste verhaal. Het onwaarschijnlijke duo stort zich in een episch avontuur en moet samenwerken om de elementen te overleven en de schat te vinden voordat deze voor altijd verloren is.

De film start om 19:30 uur. Het publiek moet zijn eigen stoel meenemen. De toegang is gratis.