Winter3Daagse Kickoff bij Papendrecht FM

0
645

ZWIJNDRECHT/PAPENDRECHT – Op zaterdag 3 september wordt de Winter3Daagse van 2022 afgetrapt. Tijdens deze dag wordt er 12 uur lang stilgestaan bij het thema ‘armoede’.

Vanaf 09.00 uur tot en met 21.00 uur zal er op Papendrecht FM, ATOS Radio en ATOS TV een uitzending worden gemaakt over het thema armoede. Zo hoor je alles over de inzamelingsacties die al van start zijn gegaan voor de Winter3Daagse, zal de Voedselbank alles vertellen over hoe het er op dit moment voor staat met de armoede in de regio, hoor je verhalen over mensen in armoede en waarom het zo belangrijk is dat de Winter3Daagse wordt gehouden.

Bij diverse winkels worden deze week inzamelingsacties gehouden voor de Winter3Daagse. Kijk op de website www.winter3daagse.nl voor de actuele inzamelingsacties bij jou in de buurt. De Winter3Daagse 2022 wordt gehouden van 15 tot en met 17 december 2022. Dan hoor je ook hoeveel producten er zijn opgehaald voor de Voedselbanken in de regio.