Levensverhaal schrijven

0
418

PAPENDRECHT – Denkt u eraan om uw eigen levensverhaal op papier te zetten, of een deel daarvan, maar heeft u geen idee hoe u eraan moet beginnen? Schrijfster en redacteur Jet Hoogerwaard kan ermee helpen.

Zij begeleidde onder andere tientallen auteurs bij het schrijven en uitbrengen van hun boek. Zij schrijft zelf verhalen voor het levensverhalentijdschrift Mijn Geheim én zij is de co-auteur van ‘Schrijf je boek in 1 jaar’, een boek vol met praktische schrijftips. Eind 2020 bracht zij haar eigen levensverhaal uit met de roman De Kaper.

In een serie lessen geeft zij u als cursist praktische tips om met uw verhaal aan de slag te gaan en te blijven en diverse schrijfoefeningen zorgen ervoor dat uw schrijfvaardigheden snel zullen verbeteren. Daarnaast is er ruimte voor persoonlijke coaching bij het schrijven van uw verhaal en kunt u uw schrijfervaringen delen met uw medecursisten.

De cursus bestaat uit 5 lessen van 2 uur, waarbij het eerste uur wordt gevuld met praktische tips en oefeningen, en het tweede uur besteed wordt aan zelf schrijven, onderling uitwisselen van ervaringen en desgewenst persoonlijke coaching.

Start: woensdag 28 september 2022
5 lessen van 2 uur , elke 2 weken
van 14:00 – 16.00 uur
Data: 28/9, 12/10, 2/11, 16/11 en 30/11
Prijs: € 117,50
Mw. J. (Jet) Hoogerwaard
Locatie: VU-gebouw De Springplank

Klik hier voor meer informatie en inschrijving.