Voorstraat Noord Festival komt terug

0
455

DORDRECHT – Op zaterdag 10 september wordt de Voorstraat Noord het middelpunt van Dordrecht. Op deze dag vindt de 12de editie van het Voorstraat Noord Festival plaats. Na drie jaar wachten vanwege de Coronacrisis is het festival weer terug.

Op 10 september kunnen muziek- en cultuurliefhebbers tussen 12:00 en 23:00 uur hun hart ophalen op de Voorstraat Noord. Zes podia met muzikale acts zoals Dr Justice & the Smooth Operators, New Pagans, Stone Golem en Salmon On A Leash zullen het publiek vermaken.

Ook is er ruimte voor dichtkunst van Dichtbeideklank, kun je Dordrecht ontdekken ter voet of per boot met Ontdek & (Er)vaar en nieuw dit jaar is een Silent Disco. In de middag is deze Silent Disco speciaal voor kinderen. Natuurlijk zijn er weer marktkramen waar lokale ondernemers zich zullen laten zien.

Het Voorstraat Noord Festival vindt plaats op zaterdag 10 september van 12:00 tot 23:00 uur op de Voorstraat Noord in Dordrecht en is gratis toegankelijk. Voor het gehele programma: klik hier.