GV Olympia: grootste Ritmische Gymnastiek selectie van de regio

0
655

PAPENDRECHT – Vanaf 24 augustus 2022 mag Gv Olympia Papendrecht zich de grootste RG-selectie van regio Drechtsteden noemen. Voor de zomervakantie kregen de meisjes van de vereniging DVO uit Dordrecht het bericht dat zij moesten stoppen met de Ritmische Gymnastiek. De selectie-meisjes en trainsters waren dus op zoek naar een nieuwe club. Zij zijn bij Gv. Olympia terecht gekomen en hebben na twee proeftrainingen besloten om met de gehele selectie aan te sluiten bij Olympia.

Op de foto is vrijwel de voltallige selectie te zien. Dit seizoen zullen deze meisjes zich laten zien op landelijke wedstrijden die worden georganiseerd voor het hoogste niveau bij deze sport. Ook regionaal zullen zij te zien zijn. Er zijn ook al wat uitnodigingen voor internationale toernooien waar deze prachtige gymnastes aan deel gaan nemen. De meisjes gaan de komende tijd trainen op individuele oefeningen, duo-oefeningen en groepsoefeningen. Zo willen ze vanaf 2023 gaan schitteren op diverse wedstrijden.

Proefles

Wie het leuk lijkt om eens een proefles Ritmische Gymnastiek te doen, omdat ze ook houdt van dansen, bewegen , lenigheid, kracht en ballet, is welkom om eens te komen kijken bij een van de lessen op maandag, dinsdag, woensdag of vrijdag. Klik hier voor meer informatie.