Papendrecht verslaat VVGZ

0
350

ZWIJNDRECHT – Papendrecht heeft in zijn eerste wedstrijd in de bekercompetitie met 1-2 gewonnen van het Zwijndrechts VVGZ.

Op sportpark De Noord in Zwijndrecht was VVGZ de tegenstander dat net als Papendrecht uitkomt in de tweede klasse. Na een openingsfase met aftasten nam Papendrecht steeds meer het initiatief. Dit leidde na 42 minuten spelen in de 0-1 van Lorenzo van Wijk. Vlak voor rust verdubbelde Cerezo Drenthe de score.

In de loop van de tweede helft wisten de gastheren de Papendrechtse defensie steeds meer onder druk te zetten. Een keer kon de bal nog net van de lijn worden gewerkt. Ook werd twee keer het aluminium geteisterd. Tien minuten voor tijd wist Wouter Zwart de aansluitingstreffer te maken maar verder lieten de gasten het niet komen. Hierdoor sleepte Papendrecht een zwaar bevochten 1-2 zege uit het vuur.