Excelsior campagne Rabo ClubSupport

0
423

PAPENDRECHT – In de periode van 5 t/m 27 september kunnen klanten van de Rabobank stemmen op hun favoriete vereniging uit de regio. Veel verenigingen en clubs doen mee aan deze actie van de Rabobank en voeren actief campagne, zo ook muziekvereniging Excelsior Papendrecht.

Zij hebben echter een wel hele unieke campagne video gemaakt: ‘La Casa de Papendrecht’. Met gebruik van beelden uit de populaire Netflix Serie La Casa de Papel verteld ‘El Professor’ dat hij een nieuw plan heeft bedacht om heel veel geld op te halen bij de Rabobank. Op de achtergrond klinkt het nummer ‘Bella Ciao’, bekend door deze serie en live gespeeld door het orkest uit Papendrecht. Tussen de beelden van deze Netflix serie door zijn beelden gemonteerd waarin leden van het orkest in heuse ‘La Casa de Papel kostuums’ het bekende nummer spelen. Deze unieke video is te bekijken op het YouTube kanaal van Excelsior Papendrecht.

Met het geld wat Excelsior hoopt op te halen met de Rabo ClubSupport campagne zullen instrumenten worden aangeschaft om muziekonderwijs voor kinderen in Papendrecht laagdrempelig en betaalbaar te houden.

Stemmen op de Rabo ClubSupport campagne van Excelsior Papendrecht kan tussen 5 en 27 september via de website van de Rabobank en via de Rabo App.

Klik hier voor de YouTube Video.