Open dag in Theater De Willem

0
329

PAPENDRECHT – Vanaf zaterdag 10 september staat Papendrecht in het teken van cultuur. De feestelijke aftrap van de Culturele week vindt plaats op zaterdag 10 september om 15.00 uur op de Markt. De gehele week kunnen Papendrechters meedoen aan allerlei activiteiten. Zo kunnen ze ook een kijkje nemen achter de schermen in Theater De Willem tijdens de open dag op donderdag 15 september, en gebruik maken van diverse kortingen op voorstellingen.

Open dag Theater De Willem
Altijd al eens willen weten waar een artiest verblijft voor de voorstelling, waar hij/zij zich verkleedt, eet en drinkt? Iedereen is donderdag 15 september tussen 10.00 – 17.00 uur welkom in het Papendrechtse theater om een kijkje te nemen achter de schermen. De medewerkers geven een leuke rondleiding, met aansluitend een fantastische demonstratie van onze theatertechniek in de theaterzaal.

Korting op voorstellingen
Ook kan er de hele week met korting kaarten gereserveerd worden. Zo krijgen liefhebbers € 10,00 korting op de voorstelling Trapeze (met Bas Hoeflaak en Peter Blok), op vrijdag 16 september, en de voorstelling Blind Date (met o.a. Freek Bartels) op zaterdag 17 september. Reserveren kan online, gebruik daarbij de code ‘cultuurweek’. Let op: op reeds gekochte kaarten verlenen wij geen korting of geven wij geld terug.

Proeflessen JeugdTheaterSchool Papendrecht
Lijkt het jouw kind(eren) leuk om mee te doen aan de lessen van de JeugdTheaterSchool, maar toch eerst een keertje ‘proeven’? Dat kan en iedereen is van harte welkom! De proeflessen vinden plaats op dinsdag 13 september en dinsdag 20 september. Natuurlijk mag iedereen ook een vriendje of vriendinnetje meenemen, want samen is toch vaak leuker! Kijk hier voor meer informatie.

Bonuskaart
Bij alle activiteiten ligt er een bonuskaart voor je klaar. Ontvang de kaart bij de eerste activiteit, en breng ‘m mee naar de volgende. Na drie activiteiten op je bonuskaart kun je bij Loes, De Heerlijkheid van Papendrecht of Gebo Gelato een bonus ophalen. Da’s lekker genieten!