Auto rijdt door pui appartementencomplex in Alblasserdam

0
407

ALBLASSERDAM – Een vrouw is met haar auto vrijdagochtend dwars door de pui van een appartementencomplex gereden. Dit gebeurde aan de Koningin Wilhelminaweg in Alblasserdam. De bestuurster liep hierbij aangezichtsletsel op. Een takelwagen is gebeld om de auto weg te halen, laat de politie weten.

Rond 09:15 uur kwam de melding binnen bij de hulpverleners. De vrouw kwam vanuit de Mauritsstraat aanrijden. Aan het einde van de straat, bij de T-splitsing, reed zij rechtdoor richting het complex. Daarbij reed ze over een ondergrondse container heen.

De vrouw zou in eerste instantie klem zitten, maar dat bleek ter plaatse uiteindelijk niet zo te zijn, laat de brandweer weten. Een ambulance was ook ter plaatse. Er raakte verder niemand anders gewond. Wat er precies is gebeurd, moet nog worden onderzocht.

Dit verhaal is afkomstig van onze mediapartner Rijnmond.