Maak van je Apple Watch een mode item

0
297

(Partnercontent)

Een Apple Watch is niet alleen nuttig en praktisch, maar ook een eyecatcher om je pols. Maak van je Apple Watch een mode item door te kiezen voor één van deze hippe bandjes. Wedden dat jij de show steelt met je Apple Watch?

Schakelbandjes

De apple watch 8 bandjes  zijn verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie schakel band. Je Apple Watch krijgt hier een klassieke en elegante uitstraling door. Ideaal als je je Apple Watch wilt matchen met een wat nettere outfit of wilt dragen naar je werk. Qua schakel bandjes heb je de keuze uit verschillende kleuren zoals zilver, goud, rose of een combinatie van twee of meerdere kleuren. Kies voor opvallende grote schakels of voor een patroon zoals kralen, draak of vis.

Scrunchie

Eén van onze favorieten bij 123watches.nl? Dat is het scrunchie bandje voor je Apple Watch. Dit bandje ziet er uit als de beroemde scrunchie haarelastiek. De scrunchie heeft een hippe, meisjesachtige en vrolijke uitstraling en past perfect bij een zomerse outfit. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en printjes. Ga voor een klassieke bloemenprint of voor een opvallende panterprint. De scrunchie zit overheerlijk en vormt een mooie match met je armbanden en overige sieraden.

Leren bandjes

Houd jij van een stoere look? Ga dan voor een leren bandje. Een leren bandje raakt eigenlijk nooit uit de mode en past bij verschillende kledingstijlen. Draag het leren bandje bij een casual outfit of als je naar een festival gaat. Ook bij een nettere outfit staat het leren bandje prima. Een leren bandje is super makkelijk te mixen en te matchen en een absolute must-have in jouw collectie met bandjes voor je Apple Watch. Zorg er eventueel voor dat je meerdere leren bandjes (in verschillende kleuren) koopt als je altijd een mooie match wilt kunnen maken.

Gevlochten bandje

Een gevlochten bandje voor je Apple Watch zit overheerlijk en is niet te warm. Dit bandje is hierdoor super geschikt om te dragen op warmere dagen. Daarnaast heeft het gevlochten bandje een hippe en casual uitstraling. Het bandje draag je hierdoor zowel naar een feestje als naar je werk. Het gevlochten bandje is verkrijgbaar in allerlei (hippe) kleuren en printjes. Ga voor een opvallend exemplaar als je een mode statement wilt maken of ga voor een wat subtieler bandje als je hem mooi wilt laten matchen met je outfit en sieraden.