Henry van Loon is grappig en herkenbaarder dan ooit

0
396

PAPENDRECHT – Cabaretier, acteur en zanger Henry van Loon is met zijn nieuwe voorstelling Jannie The Show Dog te zien in Theater De Willem. Henry bevindt zich opnieuw in een compleet nieuwe levensfase, met een burgerlijk bestaan is het niet raar dat zijn nieuwste voorstelling over het gezin gaat. Van Loons show is grappig en wellicht herkenbaarder dan ooit. Henry van Loon is vrijdag 23 september, om 20.15 uur, te zien in Theater De Willem. Tickets en informatie via www.theaterdewillem.nl.

Toen Henry van Loon zijn hond Jannie kreeg brak niet lang daarna een wereldwijde pandemie uit en zat hij ineens permanent binnen met die nerveuze joekel. Midden in die pandemie werd vervolgens zijn dochter geboren. Het plaatje was compleet: 1 relatie, 2 stiefkinderen, 1 hond, 2 impulsaankoop-konijnen, 1 baby, 0 x ongestoorde seks. Samen. In 1 huis. 2 jaar lang. Dag in dag uit. Uur na fucking uur.

Een zware tijd, dat zeker. Maar ook een tijd voor bezinning. Tijd om na te denken wie de Henderball nou eigenlijk was. En wat hij eigenlijk écht wilde. En weet je wat dat was? WEG! ON THE ROAD AGAIN! Terug naar jullie. Terug naar jou. Gewoon zoals vroeger. Mannen onder elkaar. Of vrouwen onder elkaar. Of mannen onder vrouwen. Of vrouwen onder vrouwen, of personen onder elkaar, nou ja. Je begrijpt het. Hoe dan ook: Het huis uit.

Deel je dat gevoel? Kom dan ook! Bel de oppascentrale. Of laat iemand op je planten passen en ontdek wat er nog te lachen valt na twee jaar lockdown.

Meer informatie en tickets via www.theaterdewillem.nl.