Twee nerveuze trapezemedewerkers in Theater De Willem

0
258

PAPENDRECHT – Bas Hoeflaak (bekend van o.a. Sluipschutters) en Peter Blok (bekend van o.a. Penoza) zijn samen te zien in de nieuwe komische voorstelling Trapeze; een scherpe en inventieve komedie overtwee trapezemedewerkers die in de nok van het circus klaar staan om te springen. Maar de avond blijkt anders te verlopen dan gehoopt. Trapeze is vrijdag 16 september, om 20.15 uur, te zien in Theater De Willem. Tickets via www.theaterdewillem.nl.

Tijdens de voorstelling Trapeze klimt het publiek naar de nok van een circustent en daar komen ze twee nerveuze trapezemedewerkers tegen. Wanneer ze klaar staan om te springen, verandert ineens de hele avond. En dat zorgt voor de nodige twijfel. Kunnen ze elkaar wel blind vertrouwen dat de een de ander niet laat vallen?

De mannen raken aan de praat: over wat circus voor hen betekent, over traditie en over hun eigen ambities. Hun ideeën en toekomstplannen blijken onverwacht verder uit elkaar te liggen dan ze hadden verwacht. Hoe spring je dan uiteindelijk uit die nok naar beneden? Daar moeten de mannen uiteindelijk toch een besluit over nemen.

Geschreven door Kees Prins en Roel Bloemen, die eerder de ijzersterke komedie Een man een man maakten. Met Peter Blok (Pleidooi, Cloaca, Penoza) en Bas Hoeflaak (Droog Brood, Sluipschutters).

Meer informatie en tickets via www.theaterdewillem.nl.