Toegangsweg Alblasserdam wordt afgesloten voor asfaltering

0
492

ALBLASSERDAM – Tussen maandag 24 en vrijdag 28 oktober krijgen De Helling, Dam en Haven in Alblasserdam een nieuwe asfalt laag. Dit is nodig om de weg veilig en begaanbaar te houden. Aannemer KWS voert dit werk uit in opdracht van de gemeente Alblasserdam. Er zijn op verschillende momenten wegafsluitingen. De gemeente adviseert iedereen om zich goed te informeren voordat men de weg op gaat.

Omleidingen
De omleidingsroutes worden met borden aangegeven en er zijn verkeersregelaars actief. Het verkeer vanaf de A15 wordt omgeleid via de Grote Beer-Edisonweg-Oude Torenweg. Vanuit de richting Molenlanden (Oost Kinderdijk) wordt het verkeer omgeleid via de Blokweerweg-Van Eesterensingel-Plantageweg- Randweg en Oude Torenweg. Het fietspad langs De Helling, Dam en Haven blijft wel open.

Afbeelding: gemeente Alblasserdam

Specifieke wijken
Voor de toegankelijkheid van de wijk Alblasserwerf wordt de doorgang via de Klipper en de Kade naar de Cortgene opengesteld. Bezoekers van Landvast kunnen deze route ook gebruiken. Bewoners van de Ruigenhil, Haven en het Zuiderstek worden door de verkeersregelaars verwezen naar de juiste route.