Waardering voor inzet mantelzorger

0
616

DORDRECHT – Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde. Ze zorgen met veel liefde en aandacht, langdurig en onbetaald voor een ander. Als dank daarvoor schenkt de gemeente Dordrecht hen jaarlijks een mantelzorgwaardering. Voor 2023 is dit de (gratis) Dordtpas voor mantelzorgers met daarop een tegoed, wat men kan besteden bij meer dan 250 partners. Mantelzorgers van 18 jaar of ouder, die dit jaar langer dan drie maanden en/of meer dan acht uur per week mantelzorg verleenden aan een inwoner van Dordrecht, kunnen de mantelzorgwaardering 2023 nu aanvragen.

Aanmeldformulier
De waardering wordt, namens de gemeente Dordrecht, uitgereikt door MEE Mantelzorg.
Het aanvraagformulier mantelzorgwaardering 2023 is te vinden op de website meemantelzorg.nl (selecteer Gemeente – Dordrecht). Na het downloaden en het invullen, kan het formulier retour naar MEE Mantelzorg. Wordt de aanvraag voor 30 november ingediend, dan ontvangen mantelzorgers uiterlijk 31 december een brief thuis over hun Dordtpas. Zo kan men vanaf 1 januari 2023 genieten van leuke acties, kortingen, voordelen en uitjes.

Informatie
De aanvraag mantelzorgwaardering 2023 kan alleen in behandeling genomen worden als het aanvraagformulier volledig is ingevuld en is voorzien van een handtekening van zowel de mantelzorger als van degene die de zorg ontvangt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met MEE Mantelzorg via waarderingdordrecht2023@meemantelzorg.nl en 078 206 32 02. Of bekijk de veel gestelde vragen op de website www.meemantelzorg.nl.