Drechtstreek wint van DFC

0
307

DORDRECHT – Drechtstreek behaalde naar alle waarschijnlijkheid de volgende bekerronde door de winst op het Dordtse DFC. Het versloeg de Dordtenaren met 2-3 na een behoorlijk harde wedstrijd van Dordtse zijde waarin scheidsrechter Dirk Prins de kaarten op zak hield.

Voor Drechtstreek scoorde Mark Kunst via een schitterende lob de 0-1. Claudio Teneggi nam voor de DFC de gelijkmaker voor zijn rekening. Daarna was het Joey Hakkesteeg die de 1-2 in knalde en DFC doelman Daniël Jansen kansloos liet. Na gerommel in de defensie van Drechtstreek kwam DFC toch weer op gelijke hoogte maar Joey Hakkesteeg kopte niet lang voor het eind van de wedstrijd ook nog de winnende 2-3 binnen.

Omdat de afgebroken wedstrijd tussen Hardinxveld en DFC nog moet worden uitgespeeld is Drechtstreek nu virtueel poulewinnaar. Alleen als één van die twee ploegen met zeer ruime cijfers wint kan het Drechtstreek nog voorbij streven.