Weer botsen twee fietsers op pad naast de N3

0
377

PAPENDRECHT – Op het fietspad naast de N3 ter hoogte van het Simon van der Meerpad heeft dinsdag omstreeks 17 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee fietssters.

De ene fietsster kwam vanuit de richting Dordrecht en de andere fietsster wilde vanaf het Simon van der Meerpad de afslag richting Dordrecht nemen, maar zag de andere fietser te laat, waarop ze hard tegen elkaar aan botsten.

Een fietsster had veel last van haar rug en buik en werd in een ambulance nagekeken. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere fietsster had alleen een paar schaafplekken op het been.

Hoge snelheid
Op deze kruising is het zicht richting Dordrecht in eerste instantie beperkt, vandaar dat er ook een spiegel bij dit kruispunt hangt, zodat aankomende bestuurders al eerder gezien kunnen worden. Hier wordt echter vaak met een hoge snelheid gereden door bestuurders die vanaf de brug komen. Op vrijdag 8 juli vond hier ook al een stevige botsing plaats. Toen moest een slachtoffer wel mee naar het ziekenhuis.

Bron: Papendrecht.net