“New to me” tweedehands winterkledingmarkt

0
303

PAPENDRECHT – Op 1 oktober organiseert De Vrije Baptistengemeente aan de Poldermolen 7 in Papendrecht een tweedehands kledingmarkt voor winterkleding. Met de winter in aantocht is iedereen druk bezig met het uitzoeken van de wintergarderobe. Sommige kleding is te klein of te groot en soms ben je gewoon uitgekeken op je kleding of draag je het simpelweg niet. Je kunt dan andere mensen heel blij maken met deze kleding. Daarnaast is het aanschaffen van nieuwe kleding vaak een dure aangelegenheid. Daarom krijgt iedereen de gelegenheid om hun goede tweedehands winterkleding in te leveren en nieuwe (tweedehands) kleding aan te schaffen tegen prijzen vanaf €1.

Op 1 oktober tussen 10:00 uur en 14:00 uur is er in de zaal van het kerkgebouw een tweedehands winterkledingmarkt met kleding voor het hele gezin: vrouwen, mannen en kinderen. Iedereen is welkom op deze kledingmarkt.

Indien jij je wintergarderobe wilt vernieuwen of verduurzamen op een leuke, maatschappelijk verantwoorde en milieubewuste manier dan kun je niet versleten, schone kleding inleveren op vrijdagavond 30 september tussen 19:00 uur en 21:00 uur. Je krijgt dan een tegoedbon die je aanstaande zaterdag kunt besteden tijdens de kledingbeurs.