Auto huren zonder creditcard: 5 x inspiratie

0
285

(Partnercontent)
Tegenwoordig moet je bij de meeste verhuurbedrijven over een creditcard beschikken om een auto te kunnen huren, maar omdat veel mensen simpelweg niet een creditcard hebben is dat bij Autohopper niet nodig. Je geniet meer voordelen als je voor zo’n meedenkende autoverhuurder kiest. Vijf voorbeelden wanneer een betaalbare huurauto van pas komt.

Je woont in het buitenland
Nederlanders die in het buitenland wonen, komen regelmatig een paar weken naar Nederland om familie en vrienden te bezoeken. Het is dan fijn om dichtbij de woonplaats van bijvoorbeeld je ouders een auto te kunnen huren tegen aantrekkelijke tarieven. Pak je het vliegtuig naar Groningen Airport Eelde, dan tik je van tevoren Autoverhuur Groningen in. Dan kom je al snel terecht bij de vestiging in Groningen, waar je zonder al te veel gedoe een auto – ook zonder creditcard – naar keuze huurt.

Je gaat een dagje uit met vrienden
Een dagje of weekendje uit met vrienden met een huurauto is administratief en logistiek wat makkelijker. Het zorgt nog wel eens voor discussie wat precies de ‘brandstofkosten’ zijn omdat de een zuiniger rijdt dan de ander en een enkeling zelfs andere autokosten doorberekent na een uitje. Laat staan wanneer er een boete op de mat ligt, waaraan passagiers weigeren mee te betalen. Bij een huurauto wordt de prijs gewoon gedeeld door het aantal inzittenden.

Je wilt een roadtrip maken als vakantie
Ook voor een vakantie langs meerdere steden in Europa huur je een auto. Je bent mobiel, ziet onderweg veel meer, spaart geld uit dat je op de luchthaven zou uitgeven en stopt op de plekken waar jij dat wilt. Een enorm gevoel van vrijheid.

Je bent duurzaam
Omdat je niet het hele jaar door een auto nodig hebt, alles in Nederland ligt immers op fiets- dan wel OV-afstand, doe je alleen een beroep op Autohopper wanneer het echt niet anders kan. Als je bijvoorbeeld op een dag meerdere afspraken in het land hebt. Komt niet vaak voor, dus heb je geen auto in je bezit. Dat scheelt veel bijkomende kosten en is bovendien duurzaam.

Je hebt een klus
Het is goed om te weten dat je voor de gelegenheden waarbij een betaalbare huurauto ideaal is, je er nu snel één weet te vinden. Voor een klus huur je een aanhangwagen of busje. Dat geldt ook voor gezelschappen die een klus elders in het land hebben, zoals artiesten of toneelgroepen. Zij huren een personenbus en bereken die kosten door in hun gage.