Geef uw mening over veiligheid in Papendrecht

0
289

PAPENDRECHT – De gemeente Papendrecht hecht grote waarde aan de veiligheid van onze inwoners en daarom hoort zij graag van u hoe u de veiligheid in Papendrecht ervaart. De gemeente maakt op dit moment nieuwe plannen voor de komende vier jaar op het gebied van veiligheid. Zij hoort graag wat u belangrijk vindt, want dat speelt bij het opstellen van de plannen een belangrijke rol.

De gemeente hoort graag hoe u de veiligheid ervaart. Wat zijn volgens u de belangrijkste veiligheidsproblemen die er spelen? Welke problemen zou de gemeente als eerste aan moeten pakken? En hoe kijkt u aan tegen manieren waarop u als inwoner betrokken kunt zijn bij een veilig Papendrecht?

Vul de enquête in
Laat de gemeente weten hoe u hierover denkt door de online enquête in te vullen. U kunt de vragenlijst tot en met donderdag 13 oktober invullen.