Open podium voor ouderen “WHOP goes pop”

0
369

DORDRECHT – Voor alle ouderen die van muziek houden of zelf muziek maken is er iedere laatste dinsdagochtend van de maand het open podium “WHOP goes pop” bij ToBe in het Energiehuis, Noordendijk 148 in Dordrecht. Deelnemen als muzikant is gratis, wie graag op het podium plaatsneemt kan zich aanmelden bij Ad Klous via projectbureau@sce.nu. Voor iedereen die zin heeft om te komen kijken en luisteren is de entree €3,- inclusief een bak koffie of thee.

De eerstvolgende editie is op dinsdag 25 oktober. Iedereen vanaf 55 jaar kan optreden en podiumervaring opdoen bij “WHOP goes pop”. Van 9.30 tot 12.30 uur zijn de optredens en de bar is open voor drankjes. ToBe zorgt voor geluidsapparatuur (versterkers en microfoons) en er staat een piano op het podium. Deelnemers die muziek digitaal hebben als begeleiding kunnen dit meenemen op een usb-stick.

Feestje
Het open podium is een initiatief van een aantal enthousiaste vrijwilligers, samen met de artiesten en de bezoekers maken ze er iedere maand een gezellig feestje van. Na 25 oktober vindt er dit jaar nog een editie plaats op 29 november.

Kaartverkoop
De entreekaartjes van €3,- zijn online te koop via tobe.nl/agenda en aan de kassa van het Energiehuis (ma t/m za 9.00-18.00 uur).