Jan Peter Teeuw geeft orgelconcert in de Wijnstok

0
297

DORDRECHT – Op zaterdag 29 oktober om 15:00 uur geeft Jan Peter Teeuw een orgelconcert in de Wijnstok te Dordrecht. Deze organist uit Ridderkerk (Singelkerk, Wilhelminakerk en Christus is Koningkerk), die studeerde bij Johan den Hoedt en Arjen Leistra, heeft voor dit concert een aantrekkelijk programma samengesteld waarin het koraal “Een vaste Burcht” centraal staat.

Jan Peter zal over dit koraal improviseren en daarnaast hoort u bewerkingen van Jaap de Wit, Louis van Dijk en Jan Zwart. Verder zal er muziek klinken van Bossi, Bach (Triosonate II), Handel, Guilmant (Sonate III) en Antalffy-Zsiross
.
Via de beamer zijn de verrichtingen van de organisten aan de speeltafel te volgen.
Na afloop is er gelegenheid om nog wat na te praten, een drankje te nuttigen en een kijkje te nemen bij de cd-tafel.
De entree is vrij, maar omdat er aan dit soort concerten natuurlijk wel kosten verbonden zijn wordt aan de uitgang wel uw financiële ondersteuning gevraagd middels een collecte.

De kerk vindt u aan de Dubbelsteynlaan West 70 te Dordrecht, waar ook ruim voldoende parkeerplaats is.