Hessel & Ineke bij Wij Houden Het Hollands

0
332

PAPENDRECHT – Het wekelijkse programma Wij Houden Het Hollands ontvangt zondag 23 oktober het zangduo Hessel & Ineke, met hun single Jouw wereld is die van mij.

Hessel en Ineke zijn allebei afkomstig uit het noorden van ons land. Hessel is actief geweest voor diverse lokale omroepen en nu zit hij achter de microfoon bij RADIONL. Ineke (afkomstig uit Bolsward) leerde Hessel kennen in 2017 en vanaf dat moment waren ze onafscheidelijk: als stel en ook als duo.

Aanstaande zondag zij Hessel & Ineke te gast in de WHHH studio. Wij Houden Het Hollands wordt uitgezonden op zondag van 12 tot 14 uur via meerdere lokale omroepen in onze regio: Papendrecht FM (105.0MHz.), MerweRadio (105.4MHz.), ATOS Radio ((106.1MHz.) en Radio Ridderkerk (105.7MHz.)