Tweede fietstocht vanuit de Ertepeller

0
330

PAPENDRECHT – In het kader van het Vitaliteitsakkoord Papendrecht heeft de Seniorenbond de Ertepeller in Papendrecht op 23 september een fietstocht georganiseerd door de Merwelanden van 25 kilometer.
De fietstocht was verdeeld over 2 sessies met in totaal 20 deelnemers.

De eerste groep van 10 personen met begeleiding vertrok rond 10:00 uur van de Instuif in de Goudenregenstraat. Via de Merwedebrug en de Wantijbrug fietsten ze langs het Wantij richting de Dordtse Biesbosch. De koffiestop was bij het Informatiecentrum van de Biesbosch om te genieten van een kop koffie of thee met gebak. Hierna werd de tocht vervolgd door de mooie Biesbosch om via de Baanhoekbrug weer terug te fietsen naar Papendrecht, waar een lunch ter afsluiting stond te wachten.

De tweede groep van eveneens 10 personen was inmiddels al verzameld in het clubgebouw de Instuif om te starten met een lunch en aansluitend dezelfde route te fietsen. Alhoewel er gerekend was op meer deelnemers kijkt men terug op een geslaagde toertocht.

De deelnemers van deze fietstocht hebben bij terugkomst aangegeven te hebben genoten. De Ertepeller is van plan in het voorjaar van 2023 nogmaals een toertocht te organiseren en zetten deze tocht op de activiteitenkalender van 2023. Uiteraard zullen ze kijken naar een andere route door onze mooie omgeving.

Heb je ook een mooi idee dat aansluit bij het Vitaliteitakkoord en heb je daar nog ondersteuning bij nodig? Neem contact op met Marvin Straver van Team Sportservice Papendrecht via mstraver@teamsportservice.nl.