Vrijwilligers voordragen voor ‘Vrijwilligersontbijt Papendrecht’

0
311

PAPENDRECHT – Op woensdag 7 december is het de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Een dag waarop in heel Nederland vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Papendrecht blijft niet achter, een speciale groep vrijwilligers wordt uitgenodigd om met waarnemend burgemeester Jetten en de wethouders te ontbijten bij Grand café Willaerts!

Anders dan in voorgaande jaren worden de vrijwilligers dit jaar voorgedragen vanuit de vrijwilligersorganisaties; er is dus geen open inschrijving. Hiermee wil men bereiken dat ieder jaar een nieuwe groep vrijwilligers de mogelijkheid krijgt om te ontbijten met burgemeester en wethouders. Zodoende krijgen op den duur, veel verschillende vrijwilligers deze kans. Burgemeester en wethouders gaan graag in gesprek met vrijwilligers tijdens het Vrijwilligersontbijt en spreken hun waardering uit. Vrijwilligers zijn immers het kloppend hart van vele sociale initiatieven; waar zouden we zijn zonder hen!

Het Vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht organiseert het vrijwilligersontbijt en roept vrijwilligersorganisaties op om vrijwilligers voor te dragen. Het bestuur van een vereniging, een vrijwilligerscoördinator of leidinggevende kan met het hiervoor beschikbare aanmeldformulier, voor 1 november hun vrijwilliger(s) voordragen. Veel organisaties hebben hierover al een e-mail ontvangen. Organisaties die nog geen e-mail hebben ontvangen mogen zich melden door een e-mail te sturen naar vrijwilligerspunt@sterkpapendrecht.nl of te bellen naar 078 6154741, vraag naar Janny of Jacqueline.