De kunst van herinneren!

0
399

PAPENDRECHT – “Herinneringen aan onze naasten glippen ons vaak als zand door de vingers.”
En dat terwijl we die herinneringen zo graag vast willen houden en met onze kinderen willen delen.

Als documentairemaker neemt Dick van den Berg je mee in de wereld van verhalen vertellen. Hij laat zien welk effect dit op je kinderen en (achter)kleinkinderen kan hebben. Tijdens deze avond brengt Dick niet alleen het belang van het delen van herinneringen, ook vertelt hij op welke manieren herinneringen vastgelegd kunnen worden.

Na de pauze zal er, door vertegenwoordigers van de bibliotheek en verpleeghuis De Wieken, meer vertelt worden over het levensboek. Wat is het? Hoe maak je het? Krijg ik hulp bij het maken van een levensboek?

Locatie: Odensehuis, P.S. Gerbrandystraat 31, 3354 BR Papendrecht
Datum: Donderdag 27 oktober
Tijd: 19:30 uur –21:30 uur

Aanmelden is niet nodig.
Voor meer informatie over de avond kunt u contact opnemen met Sterk Papendrecht via tel: 078-6154741 of e-mail: mantelzorg@sterkpapendrecht.nl.