ToBe start cursus Musical voor kinderen

0
286

DORDRECHT – Hoe vertel je een verhaal als je toneel speelt én hoe kun je tegelijkertijd ook zingen? Vanaf vrijdag 4 november start bij ToBe de cursus Musical voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. De cursus is nieuw en bestaat uit 10 lessen op vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur in het Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht.

Om de kinderen kennis te laten maken met musical werkt docent Roelof van der Sar in de les met improvisaties, teksten en (musical)liedjes. Denk bijvoorbeeld aan musicals als Fame, The Lion King of Aladdin. Maar Roelof daagt de jonge deelnemers vooral ook uit om hun eigen fantasie te gebruiken en zo zelf spannende, humoristische en mooie scènes en liedjes te maken.

Prijs en tegemoetkoming in de kosten
Inschrijven voor de cursus Musical kan online en kost €57,- voor 10 lessen. Het is mogelijk om deze cursus te betalen met het tegoed op de Dordtpas of om een tegemoetkoming in de kosten aan te vragen via Stichting Leergeld. Meer informatie hierover staat op tobe.nl/tegemoetkoming-lesgeld. Neem voor vragen contact op met de klantenservice van ToBe via klant@tobe.nl of 078-6133144.

Meer cursussen na de herfstvakantie
In de week na de herfstvakantie start er op donderdag 3 november om 16.00 uur ook een cursus Edelsmeden voor kinderen en jongeren van 9 t/m 13 jaar. Voor kinderen die een strijk- of blaasinstrument bespelen start de cursus Drechtsteden Beginners Ensemble op vrijdag 4 november om 18.00 uur. Dit ensemble is speciaal voor beginnende muzikanten van 6 t/m 13 jaar die samen met andere kinderen muziek willen maken.

Meer informatie: tobe.nl.