Merwedebrug N3 wordt afgesloten

0
513
Foto: Linda Meesters

PAPENDRECHT – Rijkswaterstaat voert van vrijdagavond 28 oktober 22.00 uur tot zaterdagochtend 29 oktober 05.00 uur onderhoudswerkzaamheden uit aan de Merwedebrug in de N3. Weggebruikers moeten rekening houden met extra reistijd.

De brug wordt in beide richtingen afgesloten voor auto- en vrachtverkeer. De fiets- en voetpaden over de Merwedebrug blijven tijdens de werkzaamheden wel open.

Omleiding en adviesroutes
Doorgaand verkeer op de N3 tussen Dordrecht en Papendrecht wordt omgeleid via de A16 en de A15. Omleidingen voor het wegverkeer staan tijdens de afsluiting langs en boven de weg aangegeven.

Onderhoudswerkzaamheden
Om de Merwedebrug veilig en toekomstbestendig te houden, is onderhoud aan onderdelen regelmatig nodig. Rijkswaterstaat voert daarom meerdere keren per jaar onderhoudswerkzaamheden uit aan de brug. Ditmaal betreft het onderhoud het aandraaien van de schroeven op het beweegbare deel van de brug.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).