Calisthenics workshops en informatiemiddag in het Vijverpark

0
412

PAPENDRECHT – Op 29 oktober vinden er tussen 12:00 -14:00 uur calisthenics gerelateerde activiteiten plaats in het Vijverpark in Papendrecht. De activiteiten zijn bestemd voor inwoners van Papendrecht, jong en oud. Het doel van deze activiteiten is kennis maken met de sport calisthenics en geïnteresseerden kunnen ook vragen stellen in verband met de realisatie van het calisthenics project in het Vijverpark. Op de afbeelding kun je zien hoe het Calisthenics Project Papendrecht eruit komt te zien.

De activiteiten worden verzorgd door Cemal Hasanoglu (initiatiefnemer van het Calisthenics Project Papendrecht) i.s.m. calisthenics expert Jason Bonam. Voor de buurtbewoners die nog vragen hebben omtrent het Calisthenics Project Papendrecht is dit een mooie gelegenheid om tussen de workshops door hun vragen te stellen en een kijkje op locatie te nemen waar ze ook actief mee kunnen doen. De programmering ziet er als volgt uit:

12:00 – Start activiteiten / welkom

12:15 – 12:45 workshop

13:15 – 13:45 workshop

14:00 – Einde activiteit

Wil jij als inwoner van Papendrecht meer weten over het Calisthenics Project Papendrecht en over de sport calisthenics dan ben je van harte welkom op 29 okt in het Vijverpark ( grasveld op de hoek van de Lange Tiendweg en de Kennedylaan).

Check de Facebook pagina Fitness Outdoorgym Papendrecht voor informatie. Laat ook een like achter om het project te steunen. Voor meer info kan je ook mailen naar calisthenicsprojectnl@gmail.com.