De nieuwste RegioTip van Wij Houden Het Hollands is Catharina Hulters

0
382

PAPENDRECHT – Het wekelijkse programma Wij Houden Het Hollands presenteert zijn nieuwste RegioTip. Het is Catharina Hulters met haar nieuwe nummer Wat kan het me ook schelen.

Catharina Hulters is een zangeres met liefde voor de volkse muziek. Samen met haar producer Emile Hartkamp, die het beste in haar naar boven brengt, maakt Catharina muziek waarin de traan en de lach worden omschreven en gezongen zoals ze bedoeld zijn. Ze heeft een uitgebreide discografie met liedjes die door liefhebbers van het volkse lied breed gedragen worden.

Wij Houden Het Hollands wordt uitgezonden op zondag van 12 tot 14 uur via meerdere lokale omroepen in onze regio: Papendrecht FM (105.0MHz.), MerweRadio (105.4MHz.), ATOS Radio ((106.1MHz.) en Radio Ridderkerk (105.7MHz.). WHHH is deze week nog non-stop, maar vanaf zondag 3 september weer live!