Acht nieuwe wandeltrainers opgeleid

0
357
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Afgelopen zaterdag 29 oktober vond bij AV Passaat de opleiding Wandeltrainer 1 van de KWBN (Koninklijke Wandelbond Nederland) plaats. Via de Adviseur Lokale Sport is deze opleiding bij NOC*NSF aangevraagd en daardoor heeft iedereen deze opleiding gratis kunnen volgen. Met deze compacte opleiding zijn de deelnemers nu in staat om met een groep op verantwoorde en veilige wijze een wandeling te maken.

Op woensdag 2 november vindt bij AV Passaat de eerste bijeenkomst plaats voor de Wandeltrainer 2 opleiding. Bij deze opleiding wordt men de rechterhand van de trainer. Men leert er de fijne kneepjes van het vak door intensief met de trainer samen te werken.

Wie zelf pedagogisch of technisch inhoudelijk opgeleid wil worden kan contact op nemen met Marvin Straver via mstraver@teamsportservice.nl