Papendrecht VR1 verliest bij Zuidland

0
300
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Afgelopen zaterdag speelde Papendrecht VR1, de nummer 4 van de ranglijst, uit tegen nummer 3 Zuidland VR1. De gastvrouwen maakten vanaf de eerste minuut duidelijk dat zij voor de drie punten wilden gaan. In de loop van de eerste helft kregen de Papendrechters steeds meer grip op de wedstrijd en wisten de aanvallen van Zuidland steeds beter onderbreken.

Nadat de keepster van Zuidland een paar reddingen had verricht, kreeg Zuidland ver in de eerste helft een corner. Helaas belandde de bal via een Papendrechtse in het eigen doel. 1-0 was ook de ruststand. Tijdens de rust was er nog steeds de overtuiging dat er mogelijkheden zouden komen om minimaal gelijk te maken. Naomi had last van een gekneusde voet en werd daarom vervangen door Sharona.

De rood-zwarten begonnen gretig aan de tweede helft en drukten Zuidland direct terug op eigen helft. Wel dienden de gasten alert te zijn op de counter van Zuidland. Terwijl Papendrecht vol in de aanval was, leidde balverlies tot een snelle counter en tot verdubbeling van de score. 2-0 was ook de eindstand. Gezien de kansen was Papendrecht zeker niet de mindere maar het elftal had deze wedstrijd het geluk niet aan zijn zijde. Komende zaterdag wordt vanaf 14.30 uur op het eigen Slobbengors aangetreden tegen Kloetinge VR1, de nummer 2 uit de stand.

Opstelling: Amber, Pien, Rosanna, Zafira, Manja, Michelle, Chantal, Samantha (Roos), Naomi (Sharona), Petra en Shirley.