Nieuwe wandelgroep start vanuit vv Papendrecht!

0
403

PAPENDRECHT – De stuurgroep van het Vitaliteitsakkoord heeft de ambitie om van Papendrecht een wandelstad te maken.

In het gebied van vv Papendrecht ziet de stuurgroep een kans om met een wandelgroep te starten. Vanaf woensdag 16 november zal er wekelijks vanuit vv Papendrecht gewandeld gaan worden. John van der Sluis zal in de eerste periode zorgen voor de begeleiding en invulling van de wandelingen.

Dagelijks wandelen verlaagt de bloeddruk en het cholesterolgehalte in het bloed. Daarnaast verbetert het de conditie van hart en bloedvaten. Wie veel wandelt, vergroot het vermogen van de longen om zuurstof op te nemen. Dagelijks wandelen verlaagt het risico op diabetes type 2 met maar liefst 58 procent!

Wil jij vanaf woensdag 16 november mee wandelen?
De wandelingen starten om 10.00 uur bij de ingang van vv Papendrecht, Industrieweg 3 Papendrecht. Als je mee wilt wandelen, laat dan een berichtje achter bij John van der Sluis via info@lopendstilstaan.nl of 06 – 14 44 20 69.

Heb je ook een mooi idee wat aansluit bij het Vitaliteitakkoord en heb je daar nog ondersteuning bij nodig? Neem contact op met Marvin Straver van Team Sportservice Papendrecht via mstraver@teamsportservice.nl.