Model- en portretfotografie en Lightroom

0
164

PAPENDRECHT – Het fotograferen van een model in een studiosetting is anders dan het maken van spontane familiekiekjes. Het vereist niet alleen technische vaardigheden, maar ook moet je weten hoe je met je model om moet gaan. Hoe regisseer je een model en hoe maak je de foto die je voor ogen hebt?De eerste avond van deze cursus wordt de theorie uitgelegd; het gebruik van het fototoestel en van de flitser wordt besproken en je krijgt te zien hoe je een eigen studio kunt bouwen.

De tweede avond is er een model aanwezig en wordt de geleerde theorie in de praktijk gebracht. Je leert werken met studioflitsers, projecteren en meten van het licht op het model, omgaan met kleurtemperatuur en witbalans en het instellen en optimaliseren van de digitale camera.

2 donderdagavonden vanaf 24 november 2022
van 19.30 – 22.00 uur
Prijs: € 47,50
Dhr. P. (Peter) Hol

Voor inschrijving klik hier.

Workshop Lightroom
Deze workshop Lightroom is bedoeld voor de beginnende fotograaf of iets verder gevorderde fotografen die hun foto’s naar een hoger plan willen tillen. De workshop Lightroom geeft je een basis om verder te groeien en je leert de mogelijkheden van Adobe Lightroom goed te benutten. In de ochtend werkt iedereen met dezelfde óefenfoto’s. In de middag kunt u uw eigen foto’s bewerken.

Zaterdag 3 december van 9.30 – 15.30 uur

Voor inschrijving klik hier.