Praatpaal is bij bekendmaking naam nieuwe burgemeester

0
593
Foto: gemeente Papendrecht

PAPENDRECHT – Dinsdagavond is het programma Praatpaal live in de uitzending bij de bekendmaking van de naam van de nieuwe burgemeester van Papendrecht. Deze kandidaat wordt voor benoeming voorgedragen aan de Kroon. Verslaggever Hans Hulswit doet live vanuit het gemeentehuis verslag. De nieuwe burgemeester volgt waarnemend burgemeester Annemiek Jetten op.

Foto: gemeente Papendrecht

De kandidaten hebben gesolliciteerd op de profielschets waar ook inwoners van Papendrecht hun input voor konden leveren. Voorzitter van de vertrouwenscommissie Leon van den Dool heeft enige tijd geleden de schets overhandigd aan de Commissaris van de Koning van de provincie Zuid-Holland Jaap Smit, waarna de vacature werd opengesteld.

De uitzending van Praatpaal Papendrecht start zoals gewoonlijk om 20:00 uur op Papendrecht FM bij RTV Papendrecht. De bekendmaking wordt verwacht om 21:15 uur.

Praatpaal Papendrecht is een lokaal praatprogramma over politiek, cultuur, wetenschap en levensbeschouwing van Gerrit de Ruiter, Peter de Liefde en René van Engelen: iedere dinsdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM. Te beluisteren via de website van RTV Papendrecht, in de ether op 105.0 MHz. en natuurlijk via uw tv provider (kabelkrant).