Willem Senior bijeenkomst op de Willem

0
211
Foto: Marijke Klunder

PAPENDRECHT – Op de dinsdagmiddagen bruist het Willem de Zwijger College tijdens de Willem Junior Academie. Donderdag 10 november bruiste de school op een andere manier: oudgedienden kwamen in grote getale naar de Willem Senior Bijeenkomst.

Mede door corona was een dergelijke bijeenkomst er al een hele poos niet van gekomen. Het was een gezellig weerzien van oud-collega’s en natuurlijk werden er veel ‘ouwe koeien uit de sloot gehaald’.

Vernieuwing
Bij de rondgang door de school oogstten de verbouwingen en vernieuwingen van de leerhuizen, de mediatheek en de docenten(werk)ruimten veel bewondering.

Directeur Aat van Genderen sprak de aanwezigen toe en vertelde over het reilen en zeilen van de school. Met zijn uitspraak: “Bij het verlaten van de school, tref je de arbeidscontracten voor senioren aan. In deze tijd zijn ervaren krachten, met veel kennis in huis, die bovendien het gepersonaliseerde leren en formatief toetsen meester zijn, van harte welkom!”, kreeg hij de lachers op zijn hand.

Nu de draad weer is opgepakt, waren de Willem Senioren van menig dat ze bij volgende bijeenkomsten (die weer regelmatig georganiseerd worden) zeker van de partij willen zijn.