Lichtjesfeest vindt plaats voor de 13e keer

0
374
Foto: Lichtjesfeest Papendrecht

PAPENDRECHT – Met het thema “Laat je licht schijnen!” komt het Lichtjesfeest voor de dertiende keer terug naar Papendrecht. Voor jong en oud wordt op 15 en 16 december een korte sfeervolle avondwandeling georganiseerd die in het teken zal staan van het komend Kerstfeest. Je kunt vertrekken vanaf De Markt tussen 18:30 en 19:30 uur. Deelname is gratis.

Bij de start krijgen de kinderen een prachtige lamp. Vanaf de Markt slingert de route door en rondom het centrum. Onderweg kom je prachtige optredens en voorstellingen tegen van kinderen, koren, muziek- en theatergroepen.

Foto: Lichtjesfeest Papendrecht

De straten en paden zullen sfeervol verlicht zijn, waaronder ook vele tuinen en huizen langs de route. Het belooft weer een feestelijke activiteit te worden in het toeleven naar Kerst: het feest van het Licht!

Je kunt ook zelf meedoen. Wil je muziek maken langs de route? Bespeel je een instrument of zing je graag? Wil je meehelpen en je handen uit de mouwen steken? Geef je dan snel op via info@lichtjesfeest.nl. Hou verder het nieuws in de gaten op lichtjesfeestpapendrecht.nl.