Donderdagavond: lezing over vleermuizen

0
273

PAPENDRECHT – Drinkt een vleermuis bloed? Vliegen ze in je haar? Vanavond (donderdag17 november) zal vleermuiskenner Niels de Zwarte op deze en nog veel meer vragen antwoord geven tijdens een lezing bij de Natuur- en vogelwacht Alblasserwaard.

Niels is ecoloog bij Bureau Stadsnatuur Rotterdam en adjunct-directeur van het Natuurhistorisch Museum Rotterdam en heeft veel expertise opgebouwd rondom vleermuizen. Het zijn fascinerende vliegende zoogdieren die zowel in bomen als in huizen kunnen leven. Tijdens deze avond wordt op eenvoudige wijze alles verteld over de biologie van vleermuizen, hun levenswijze en het voorkomen in ons land.

Iedereen is van harte welkom deze avond bij te wonen.
Plaats van de lezing: Streeknatuurcentrum van de Natuur- en vogelwacht Alblasserwaard.
Adres: Matenaweg 1 in Papendrecht.
Inloop 19:30 uur, aanvang 19:45 uur.
De toegang is 2,50 euro.