Da Vinci College houdt open dag

0
288

REGIO – Zaterdag 26 november van 10 tot 14 uur opent het ROC Da Vinci College haar deuren voor bezoekers. Eindexamenkandidaten, starters zonder diploma, ouders/verzorgers kunnen tijdens deze open dag kennismaken met de verschillende opleidingswerelden. Droom jij van een baan in de Techniek, ICT, Gezondheidszorg, Logistiek of Hospitality? Da Vinci heeft veel leuke mbo-opleidingen waarmee je later zo aan de slag kunt op de arbeidsmarkt. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar één van onze locaties in Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam of Wijk en Aalburg.

Kennismaken met de opleidingen én sfeer proeven op school is heel belangrijk om straks de juiste studiekeuze te kunnen maken. Docenten geven informatie over de opleidingen en leggen uit hoe het mbo werkt. Ook onze studenten zijn aanwezig en vertellen graag uit eigen ervaring hoe zij de opleiding en de school ervaren. Op het mbo staat de praktijk centraal en daar waar mogelijk laten we dit tijdens de open dag zien. En voor wie hulp kan gebruiken bij het kiezen van de juiste richting zijn er studieloopbaanadviseurs.

De wereld aan je voeten
Mbo-studenten hebben praktische en betekenisvolle kennis. Dat is ontzettend waardevol omdat er in Nederland nog steeds een groot tekort is aan vakmensen. Diverse sectoren staan te springen om praktisch geschoold personeel. Die vraag neemt de komende jaren alleen maar toe. In het mbo kun je kiezen voor voltijd leren op school (bol) of voor leren in de praktijk en één dag per week naar school (bbl). In beide leerwegen staat tijdens de studie de praktijk centraal, zodat je met een mbo-diploma op zak in veel sectoren direct aan het werk kunt.

Als opleider voor mbo, vavo en educatie biedt het kleinschalige Da Vinci College iedereen de mogelijkheid om te leren en zich te ontwikkelen. De school helpt jongeren én volwassenen om kansen te pakken en geeft persoonlijke begeleiding aan wie dat nodig heeft. Aanmelden voor de open dag en andere kennismakingsmogelijkheden kan via www.davinci.nl.

Over Da Vinci College
Da Vinci biedt zo’n 160 verschillende mbo-studies aan; Het zijn techniek, media, economie, ondernemerschap, gezondheidszorg, hospitality en welzijn opleidingen op niveau 2, 3 en 4. Da Vinci biedt ook het Startcollege aan, dit zijn de niveau 1 opleidingen voor wie nog geen diploma heeft of de juiste vooropleiding mist.