Cliënten van De Wielewaal kunnen relaxen

0
324
Foto: aangeleverd

PAPENDRECHT – Dagbesteding De Wielewaal kreeg onlangs een gloednieuwe relaxfauteuil aangeboden uit handen van de stichting Vrienden van Stolpehove. Het is een fijne aanwinst voor de cliënten van de Rivas-locatie in Papendrecht. Na een actief ochtendprogramma en een lekkere lunch, kunnen zij heerlijk ontspannen in de luie stoel.

“We zijn hier heel erg blij mee”, zegt locatiecoördinator Suzan Boonstoppel. “Eerder dit jaar is onze dagbesteding verhuisd van de eerste verdieping naar de begane grond in woonzorgcomplex De Waalburcht. Sindsdien hebben wij ook een rustruimte. Een fijne relaxfauteuil ontbrak nog. Wij willen de Vrienden van Stolpehove dan ook enorm bedanken voor dit prachtige geschenk.”

De Stichting Vrienden van de Stolpehove is in het leven geroepen om het welzijn te bevorderen in de drie Rivas-locaties in Papendrecht.