Moordaanslag in Dordrecht: 49-jarige man uit Sliedrecht aangehouden

0
338
Foto: RTV Dordrecht

REGIO – De politie heeft dinsdag een 49-jarige man uit Sliedrecht aangehouden vanwege betrokkenheid bij de dood van Remsley Eisden. De 36-jarige Dordtenaar werd in de nacht van 15 op 16 oktober beschoten toen hij in de Dordtse wijk Crabbehof in zijn auto zat en overleefde dat niet.

Na het incident lagen op straat meerdere kogelhulzen. Die werden direct in beslag genomen. De politie zette na het incident twintig rechercheurs op de zaak.

Dit politieteam doet sindsdien onderzoek naar de schietpartij in de Van den Tempelstraat. De politie vroeg aandacht voor de schietpartij via de tv-programma’s Opsporing Verzocht en Bureau Rijnmond en er is met getuigen gesproken. Dat heeft mede tot de aanhouding van de man uit Sliedrecht geleid.

De verdachte zit vast en wordt gehoord. Hij mag alleen contact hebben met zijn advocaat. Het onderzoek gaat volgens de politie de komende tijd ‘volop verder’.

Dit verhaal is afkomstig van onze mediapartner RTV Dordrecht.