Duo opgepakt voor mishandeling in Nieuw-Lekkerland

0
327
Archieffoto: politie

ALBLASSERWAARD – De politie heeft woensdagmorgen een 16-jarige jongen en een 22-jarige man aangehouden voor mishandeling. Bij die mishandeling, die op 28 oktober plaatsvond in de Marslaan in Nieuw-Lekkerland, raakte een 33-jarige man gewond. Het slachtoffer werd gestompt en geslagen. Nadat hij op de grond lag, werd hij ook tegen zijn hoofd geschopt.

Vlak voor de mishandeling werd er vuurwerk afgestoken door een groep jongeren. Ook werd er een bushokje opgeblazen met een cobra. Hierop spraken buurtbewoners de jongeren aan op hun gedrag. Als gevolg daarvan begonnen twee jongeren de 33-jarige man te stompen en te slaan. Na een getuigenoproep werd het duo aangehouden. Zij worden ook verdacht van mishandeling.

Dit verhaal is afkomstig van onze mediapartner Rijnmond.